4 Şubat 2020 Salı

Genital Estetik


Genital Estetik


Genital estetik vajina bölgesinde yapılan estetiği ifade eder. Vajina 5 farklı bölümden oluşur (vagen, büyük dudaklar, küçük dudaklar, kızlık zarı ve dudak tepe bölgesi). Bu beş farklı bölümden herhangi biri deforme olduğu zaman bayanlarda büyük sıkıntılar baş gösterir. Bu sıkıntılardan bazıları cinsel istekte düşüş, özgüven eksikliği, psikolojik ölümsüzlük ve çekingenlik olarak gösterilebilir. Pek çok kadın bu sıkıntıların farkında olmasa da farkına varanlar tedavi yöntemini araştırıyor.

Genital bölgede oluşan deformelerin tek tedavisi genital estetik yaptırmaktır. Genital estetik yukarıda bölümlerini saydığımız genital bölgelere göre farklılık gösterir. Fakat hangi bölgeye uygulanırsa uygulansın kesinlikle hastaya herhangi bir zararı yoktur.

Genital Estetik Yaptırmanın Avantajları


Genital estetik yaptırmak bayanların yeniden eski cinsel hayatına kavuşmasını ve zorluk çekmeden dilediği görünümü elde etmesini sağlar. Genital estetik oldukça basit bir işlemdir ve kısa sürede gerçekleşir. Bu sebepten dolayı vajinal bölgesiyle ilgili problem yaşayan her bayan uzman bir jinekolog tarafından değerlendirilmeli ve genital estetik yöntemi ile dilediği görünüme kavuşmalıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder